Kayıp Araklılı Dursun Zehir Rize'de Kız Kalesi'nde Aranıyor!

ARM Haber Merkezi / Araklı Manşet Haber

Araklı'dan Rize'nin Pazar ilçesindeki kızına giden ve 4 aydır kendisinden haber alınmayan 71 yaşındaki Dursun Zehir, bir itirafçının verdiği bilgiler doğrultusunda,  Rize'deki Kız Kalesi'nin etrafında gömüldüğü iddiası üzerine polis ekipleri tarafından Zil Kale çevresinde kazı çalışması başlatıldı.



İtirafçı olay yerine getirildi ve yeri göstermesi istendi. Ardından güvenlik güçleri tarafından olay yerinden uzaklaştırıldığı görüntüler kameralara yansıdı.




Rize’de geçtiğimiz yıl 06 Ekim 2021 tarihinde hastanede yatan eşini ziyaret etmek için Trabzon Araklı'dan kızının yanına Pazar ilçesine giden ve kızının evinden sabah saatlerinde çıkan ve bir daha haber alınamayan Dursun Zehir'in (76) olayında bir itirafçının ifadeleri üzerine Rize Pazar ilçesindeki sahilde bulunan Kız Kalesi’nin etrafındaki kayalık bölgede iş makineleri ile polis eşliğinde arama çalışması başlatıldı. Arama çalışmasında Zehir'in öldürülerek gömüldüğü iddiası üzerinde duruluyor. Arama çalışmasını çok sayıda vatandaşın izlediği gözlerden kaçmadı. 





Dursun Zehir'i, torunu Kerim Bekar'ın ve arkadaşlarının öldürdüğü iddiası üzerinde duruluyor. Müge Anlı'nın televizyon programına konuk olarak katılan Kerim Bekar'ın davranışları ve konuşmasından şüphelenen Müge Anlı'nın, Kerim Bekar'ı dedesinin kaybolması ve öldüyse de ölümüyle ilgili itiraf etmeye zorladığı görüldü. 

Dursun Zehir'i arama çalışmaları devam ediyor.