Araklı'da Trafik Kazası, Tolunay Deniz Hayatını Kaybetti

Trabzon 'un Araklı ilçesi Yalıboyu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir tır ve üç otomobil çarpıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan  Tolunay Deniz  yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.



Alınan bilgiye göre Trabzon'un Araklı ilçesi Karadeniz Sahil Yolu Yalıboyu mahallesi Vatan Çay Fabrikası önünde saat 13:30 sularında meydana gelen trafik kazasında, 61 FD 355 plakalı araç Trabzon istikametinden seyir halindeyken karşı yöne geçerek Trabzon istikametine seyir halinde olan 53 AAG 555 plakalı tıra çarptı. Tırın arkasındaki 61 KZ 634 plakalı otomobil ise tıra arkadan çarparak tırın altında kaldı. Kaza sonrası vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralanan vatandaşlar Araklı ve Trabzon'daki hastanelere kaldırıldı.



Kazada yaralananlardan Araklı Yeniköy  Çapan nüfusuna kayıtlı, Taşönü pirgi mahallesinde ikamet eden merhum Murat Deniz'in oğlu 25 yaşındaki Tolunay Deniz'in durumunun ağır olduğu ve Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde akşam saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

İtfaiye ve sağlık ekipleri kazaya müdahale ederken, jandarma ve polis ekipleri sahil karayolunda herhangi bir kazaya sebebiyet vermemek için geniş güvenlik önlemi aldı.

Haber: İbrahim Kanlı


Tolunay Deniz (25)