Araklı'da trafik Kazası, 1 ölü 1 yaralı

Alınan bilgiye göre Trabzon'un Araklı ilçesi Karadere Bayburt Yolu hastane kavşağında meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 1 kişide ağır yaralandı.




Kaza, Araklı Bayburt Yolu'nun 5. km hastane kavşağında meydana geldi. 55 KB923 plakalı hurda yüklü kamyonet, kırmızı ışıkta duran 53 ABV 596 plakalı hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet içerisinde bulunan Gülhan Demirbozan (57) olay yerinde hayatını kaybederken, kamyonet sürücüsü Orhan Demirbozan (57) ağır yaralandı. Vatandaşların 112'ye haber vermesiyle kaza yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri yaralı sürücüyü araç içerisinden çıkartarak, 112 ambulansıyla Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi'ne sevk etti. İlk müdahalesi burada yapılan ve durumu ağır yaralı daha sonra Trabzon Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 

Bölge sakinleri, daha önce de bir çok kazanın yaşandığı hastane kavşağında teknik bir hata olup olmadığı yönünde yetkilileri  inceleme yapmaya davet etti. 

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. (İbrahim Kanlı / Araklı)