Samsun'da Trabzonspor Bayraklarını İndirenler Yakalandı

Trabzonspor'un Süper Lig Şampiyonluğu nedeniyle komşu şehrimiz, nüfusunun büyük bir çoğunluğu Trabzonlular'dan oluşan Samsun’da şehrin bazı noktalarına asılan Trabzonspor bayrakları, bordo mavili ekibin şampiyonluğunu hazmedemeyen bazı Samsunspor taraftarları tarafından indirildi. Evlerin balkonlarına, camlara, bazı caddelere asılan bayrakları indiren taraftarlar, bayrakları yırttı.

Süper Lig’de uzun yıllar sonra şampiyonluğa giden Trabzonspor’un şampiyonluğu için Trabzon genelinde, tüm yurtta hatta yurt dışında tüm dünyada hazırlıklar devam ediyor. Trabzonspor taraftarları birçok şehirde kutlama hazırlıklarına başlarken, Samsun’da beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştı. Şehrin kimi noktalarına asılan dev bayraklar Samsunsporlu taraftarlarca indirildi. Görüntüler sosyal medyada #SamsundaMüsaadeYok etiketiyle hızla yayıldı.

ADLİ İŞLEMLER BAŞLATILDI

Olaylar üzerine bir açıklama yapan Samsun Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü, “İlimizde bir takıma ait bayraklardan bazılarına zarar veren şahıslar yakalanarak haklarında adli işlemlere başlanılmış olup, halkımızın herhangi bir provokatif eylem ve paylaşımlara karşı sağduyulu bulunmalarını rica ederiz” ifadelerini kullandı.