Trabzon'da Dev Ekranda Maç İzleme Noktaları Değişti

Trabzonspor'un şampiyonluğunun kesinleşeceği Antalyaspor maçını stada giremeyenlerin izlemesi ve tarihi ana şahitlik etmeleri için Akyazı Medikalpark Stadyumu dışında ve Ortahisar Belediyesi önünde kurulacak 2 dev ekranın yeri,  Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından güvenlik endişeleri nedeniyle değiştirilerek, Meydan Parkı'na ve Eski Hüseyin Avni Aker Stadı'nın yerine yapılan millet bahçesine kurulacağını duyurdu.

Sabah Spor'dan Yunus Emre Sel'in haberine göre, sabah saatlerinde Trabzonspor'un Antalyaspor ile oynayacağı maça bilet bulamayan ancak tarihi ana tanıklık etmek amacıyla şehre gelenler için stadyum dışında ve Ortahisar Belediyesi önünde olmak üzere iki adet dev ekran kurulacağı duyurulmuştu. 

Öğleden sonra ise, Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu, güvenlik endişeleri nedeniyle stadyumda dev ekran kurulmasına izin vermedi. Dev ekranlar Eski stadyumun yerine yapılan millet bahçesi ve meydan parkına kurulacak. Yani şampiyonluğun kutlanacağı yerlderden birisi de eski Hüseyin Avni Aker Stadyumu olacak.

Dev ekranda maç izlemek için Beinsports yetkilileriyle görüşme sonucunda ilk anlaşmayı Ortahisar Belediyesi yaptı. 375 bin TL karşılığında maçın dev ekranda izlenmesi için anlaşma yapıldı.

ARM Haber, Araklı Manşet