Türev Şef Araklı'da Müzennet Ailesine Misafir Oldu

Türkiye'nin tanınmış şeflerinden Türev Uludağ (Türev Şef), Gençlik ve Spor Bakanlığının katkılarıyla Ankara'daki Hüseyin Gazi Yurdu'nda beş öğrenciye annelerinin tarifleriyle yemekler pişirerek sürpriz hazırladı. 5 öğrenciden biri de Araklı'dan Ankara'da üniversite okuyan Ayhan Müzennet.



Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ankara'da KYK Hüseyin Gazi Yurdu'nda kalan beş öğrenciyi sevindiren bir projeye imza attı. Üniversite hayatı demek gurbet demek, gurbet demek, hasret demektir. Biz de bu hasreti biraz olsun dindirebilmek için Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ev sahipliğinde bir yolculuğa çıktık diyen Türev Şefin ilk durağı Trabzon'un Araklı ilçesi Taşgçeçit (Golaşa) köyünde yaşayan Ayhan Müzennet'in anne ve babası oldu. 



Anne Asiye Müzennet, oğlunun en çok sevdiği yemeğin güveç olduğunu söylemesi üzerine, Türev Şef mutfakta anne Müzennetle birlikte oğlu için Güveç yaptı. Ankara'ya dönen Türev Şef, diğer 4 öğrencinin de ailelerini ziyaret ederek sevdikleri yemekleri yaptı. 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'yla birlikte annelerinin kendilerine yaptıkları en çok sevdikleri yemekleri yiyen öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.